Hoeveel energie verbruikt uw pand jaarlijks? En is dat eigenlijk veel? Hoe weet u wat veel of weinig is?

De energieverbruik benchmark app vergelijkt het energieverbruik van uw gebouw met het energieverbruik van andere gebouwen in dezelfde branche. Het maakt in een oogopslag duidelijk hoe goed uw gebouw presteert op energiegebied!

In het invoerscherm geeft u aan in welke branche u actief bent en hoe groot uw gebouw is. Geef ook aan hoeveel gas, elektra en water u op jaarbasis verbruikt. Door de swiper naar links te schuiven gaat u naar het resultaatscherm. Zijn de balken groen? Dan presteert uw gebouw bovengemiddeld of zelfs goed voor wat betreft het energieverbruik! Worden de kleuren oranje of zelfs rood...? Mogelijk valt dan veel geld te besparen! Via ‘advies’ kunt u uw ingevoerde verbruiksgegevens naar ons toesturen. Wij nemen dan contact met u op voor een informatief gesprek waarin de mogelijkheden besproken zullen worden.

Deze energieverbruik benchmark is mogelijk gemaakt door Van Dorp installaties. Korporaal installaties is hier sinds 2011 onderdeel van. Voor meer informatie zie www.vdi.nl

Energieverbruik benchmarkL.J. Costerstraat 6
3261 LH Oud-Beijerland
T: 0186-613322
F: 0186-610751
W: http://www.korporaal.nl


0.00
0.00
0.00